Marjan Ghyssaert

“Ik ben Marjan en mijn hart gaat uit naar mensen! Als ik het voorrecht krijg een mens de ruimte te bieden om meer mens/zichzelf te mogen zijn, raakt me dat elke keer weer diep in mijn hart en zijn en ziel.

Haptonomie & ik

Toen ik 21j was (in 1999), kwam ik voor het eerst in aanraking met haptonomische begeleiding om de dood van mijn papa te verwerken. Ik voelde meteen hoe diep die haptonomische benadering me raakte, geruststelde en me liet voelen dat ik er niet alleen voor stond.
Na een paar jaar ontstond bij mij de wens om er ook op die manier wezenlijk voor anderen te kunnen zijn, net zoals mijn hapto-therapeut er voor mij was.

In 2008 ving ik de scholing haptonomie aan. Ik volgde het basis seminaar en de hapto-synesie I en dit liep in totaal over een periode van 3 jaar. In 2012 startte ik ook de specialisatie Haptonomische pre- en postnatale begeleiding (1,5 jaar) van ouders en kind, die ik pas vervolledigde in 2018 doordat ondertussen onze 2 kinderen geboren werden.
De zorg voor onze kinderen en mezelf ging voor en dan was het eindelijk tijd om mijn praktijk voor haptonomische begeleiding en haptotherapie op te starten!

“Ik hou het meest van mijn man, mijn kinderen, natuur, stilte, mooie muziek die raakt, lekkere koffie, mooie bloemen, lekker eten, genieten van de kleine dingen,…

Mijn aanpak…

… is steeds afgestemd op de mens(en) bij mij op dat moment…

warm
integer
oprecht

rustig respectvol teder
persoonlijk open duidelijk

Studies & Achtergrond

– Haptonomie basis-seminaar + Synesie I bij het Wetenschappelijk instituut voor Haptonomie www.haptonomie.com (2008-2011)

– Haptonomische pre- en postnatale begeleiding bij het Wetenschappelijk instituut voor Haptonomie www.haptonomie.com (2012-2018)

Heb je nog vragen? Stuur mij gerust een berichtje!

Marjan Ghyssaert

website door MAAR

PRAKTIJKADRES

NIEUW ADRES vanaf 18/12/23:
Verschansingstraat 44
2000 Antwerpen
Betalend parkeren voor niet-bewoners toegelaten
Ondergrondse parking Q-park Steendok vlakbij (prijs bijna gelijk aan parkeerticket)