Marjan Ghyssaert

“Ik ben Marjan en mijn hart gaat uit naar mensen! Als ik het voorrecht krijg een mens de ruimte te bieden om meer mens/zichzelf te mogen zijn, raakt me dat elke keer weer diep in mijn hart en zijn en ziel.

Als ik het voorrecht krijg een koppel de veilige ruimte te bieden om elkaar (terug) te ontmoeten en de tederheid te voelen die er tussen hen is, word ik diep ontroerd en gelukkig. De liefde voeden… dan blijft ze stromen en groeien!

Haptonomie & ik

Toen ik 21j was (in 1999), kwam ik voor het eerst in aanraking met haptonomische therapie om de dood van mijn papa te verwerken. Ik voelde meteen hoe diep die haptonomische benadering me raakte, geruststelde en me liet voelen dat ik er niet alleen voor stond.
Na een paar jaar ontstond bij mij de wens om er ook op die manier wezenlijk voor anderen te kunnen zijn, net zoals mijn hapto-therapeut er voor mij was.

In 2008 ving ik de scholing haptonomie aan. Ik volgde het basis seminaar en de hapto-synesie I en dit liep in totaal over een periode van 3 jaar. In 2012 startte ik ook de specialisatie Haptonomische pre- en postnatale begeleiding (1,5 jaar) van ouders en kind, die ik pas vervolledigde in 2018 doordat ondertussen onze 2 kindjes geboren werden.
De zorg voor onze kleine kindjes en mezelf ging voor en dan was het eindelijk tijd om mijn praktijk voor haptonomische begeleiding en haptotherapie op te starten!

“Ik hou het meest van mijn man, mijn kindjes, warme contacten met echte vrienden, natuur, stilte, mooie muziek die raakt, lekkere koffie, mooie bloemen, lekker eten, genieten van de kleine dingen,…

In 1977 kwam ik ter wereld en de weg die ik sindsdien aflegde was doordrenkt van moeilijke uitnodigingen van het leven om almaar dichter bij mezelf te geraken. Het ouderschap (voor de 1e keer in 2013 mét postnatale depressie) was 1 van die uitnodigingen: mijn wereld stond volledig op zijn kop! Ondertussen groeide ik hier al in maar het is nog dagelijks: zoeken, vallen en opstaan, twijfelen, vertrouwen, …”

Mijn aanpak…

… is steeds afgestemd op de mens(en) bij mij op dat moment…

warm
integer
speels

rustig
respectvol
teder
persoonlijk
open
duidelijk

Studies & Achtergrond

– Haptonomie basis-seminaar en Synesie I bij het Wetenschappelijk instituut voor Haptonomie www.haptonomie.com (2008-2011)

– Haptonomische pre- en postnatale begeleiding bij het Wetenschappelijk instituut voor Haptonomie www.haptonomie.com (2012-2018)

Heb je nog vragen? Stuur mij gerust een berichtje!

Marjan Ghyssaert

website door MAAR

PRAKTIJKADRES
Venneborglaan 172
2100 Deurne
Routebeschrijving